Baby i Fokus (2-10 mdr.)

Babytummel, babymotorik og sanseintegration. 

Der vil på holdet være fokus på stimulering af barnet, det lille barns udvikling samt hensigtsmæssige løfte- og bæreteknikker. Det sker igennem stimulering og leg med barnet på holdet.

Babyer elsker at bruge og mærke kroppen, og de elsker samvær med mor eller far. På mine babytummelhold har vi fokus på netop det. I vil få viden om barnets sanser og motoriske udvikling. I får masser af øvelser og lege, som er med til at stimulere barnets sanser, motorik og jeres indbyrdes tilknytning, hvilket alt sammen bidrager til god udvikling hos barnet. I vil opleve en fantastisk måde at være sammen med jeres baby. Der vil være fokus på stimulering af barnet og udfordringer i forhold til dets alder ved at arbejde med børnenes motorik og bevægelsesmønstre gennem leg.

Jeg ønsker at give inspiration til forældre i forhold til lege og stimulering af børnene, som styrker deres udvikling. Som forældre vil du blive klogere på dit barns udvikling og få inspiration til, hvordan du selv kan understøtte udviklingen derhjemme gennem bl.a. leg, sang, tummel og massage.

Der vil være mulighed for at sparre med de andre forældre om alt mellem himmel og jord samtidigt med, at du kommer tættere på dit barn.

Babytummel er for babyer fra 2 til 12 måneder og deres forældre.
I lokalet er der puslemåtte.

For nuværende er der ingen hold at tilbyde.

Mor i Fokus (efterfødselstræning)

Kroppen forandrer sig efter en graviditet og fødsel/kejsersnit. Bækkenbunden, mavemusklerne, balancen, din koordinationsevne og flere ting kan blive påvirket. Derfor er det en god ide at sætte lidt fokus på dig selv og din krop.

Hos mig er efterfødselstræningen en rolig og grundig træning af kroppen, hvor formålet er at give dig en helhedsorienteret genoptræning. Der vil være fokus bækkenbund, mave, ryg, balder og meget mere, samt afspænding af kroppen.

Træningen strækker sig over 10 gange, og programmet bygges stille og roligt op med en blid opstart, og herefter øger vi intensiteten. Der vil under hele forløbet være plads til individuelle hensyn og den rolige start, du har brug for. Børnene er hos os gennem træningen, og der er tages hensyn til barnet og dets behov.

Kom, når du er klar til at komme ud med dit barn, du vælger hvornår det passer bedst for dig at starte. Det er aldrig for sent at gå til efterfødselstræning.

I lokalet har vi puslemåtte, og sover dit barn er der mulighed for, at de kan sove i lokalet eller lige nedenfor vinduet, så babyalarmen kan række.

For nuværende er der ingen hold at tilbyde.


MediYoga

MEDIYOGA er noget for alle 😊 Alle kan deltage da der hovedsageligt er siddende eller liggende øvelser. Der vil være gjort en yogaplads klar til dig med alt nødvendigt udstyr. Det eneste du skal gøre er at iføre dig noget behageligt tøj. Yoga-sessionen varer 75-90 min pr. gang. Bagefter vil der være en lille forfriskning.

Mit navn er Kristina, jeg er uddannet fysioterapeut og MEDIYOGA-instruktør.

Hos mig får du et forløb med 7- 9 gange MEDIYOGA. Holdet foregår Onsdage kl. 20.15.

Tilmelding sker ved at kontakte mig, evt her på siden, sende mig en mail på K_vermehren@hotmail.com, sms på 24440147 eller fange mig på de sociale medier 😊

Det hele foregår i Borgens Hjerterum, Borgpladsen 7A, 1. sal, 6800 Varde.

Jeg glæder mig meget til at se dig til på et af mine hold hvor der er fokus på dig 😊