Om mig

Jeg ønsker at lave fysioterapi med fokus på dig og dit barn. Jeg vil være Vardes bedste børnefysioterapeut.

Jeg elsker at arbejde med børn, fordi det er så livsbekræftende og spændende.

Jeg er uddannet fysioterapeut i 2011 og Kandidat i Fysioterapi ved SDU i Odense i 2019, og jeg brænder for at bruge min viden på at udvikle børn og give dem de bedste forudsætninger til at starte livet på bedste mulige måde.

Jeg har bred erfaring med både basale og komplekse problemstillinger hos børn med fysiske og psykiske handicap samt motorisk usikre børn. Jeg startede mit arbejdsliv som børnefysioterapeut ved Børnecenter København og Den ambulante børneterapi, som er en del af PPR København. Senere ved Københavns Kommune i specialinstitutionerne Hvalen og Troldpilen.

Jeg tilbyder mine Baby og Børn i Fokus- hold, som er til dig der ønsker at lave nogle gode lege med dit lille barn. Der vil være fokus på stimulering af barnet og udfordringer i forhold til dets alder, ved at arbejde med børnenes motorik og bevægelsesmønstre gennem leg.  Jeg ønsker at give inspiration til forældre i forhold til lege og stimulering af børnene som styrker deres udvikling. Det foregår som et samarbejde med dig som forældre.

Det vil også være muligt med 1:1 behandling af barnet hos mig, hvis der er ønske om dette, hvilket fx kan omhandle favoritside, skævt baghovedet, løfteteknikker, problemer med at ligge på maven og meget mere. Kontakt mig endelig for yderligere info.

Privat er jeg gift og har selv 3 børn. Jeg er en positiv person, som er god til at tænke ud-af- boksen og arbejde i ”børnehøjde”. At arbejde med børn kræver stor tålmodighed, at man er omsorgsfuld, fokuseret og tillidsfuld, som er egenskaber jeg besidder.

Jeg glæder mig til at høre fra dig 😊